Over Croes Debiteurenbeheer

De afgelopen 37 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer. Ik ben van administratief medewerkster, assistant financial controller, credit & collection manager Benelux opgeklommen tot corporate credit controller. Ik heb me in deze functies voor diverse organisaties ingezet en heb onlangs besloten mijn expertise in te zetten voor meerdere ondernemers.

Iedere ondernemer krijgt er namelijk een keer mee te maken, debiteuren die niet zo snel zijn met betalen. Omdat ze niet kunnen, of omdat ze niet willen.

Het is een kunst om uw zakenrelaties zo te benaderen dat de relatie in stand blijft, u wil tenslotte wel dat ze klant blijven, maar dat ze tegelijkertijd zich ook wel onder druk gezet voelen om nu toch echt die factuur te betalen. Vaak is het moeilijk om mensen met wie u een persoonlijke band hebt opgebouwd, aan te spreken op hun betaalgedrag.

De kunst van het opvoeden van debiteuren, in gesprek gaan en het maken van betalingsafspraken, beheers ik feilloos. Bovendien heb ik er plezier in. Mijn streven is niet alleen een betaalde factuur, maar ook een gewaardeerde relatie die klant blijft en voortaan netjes op tijd betaalt. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik middels Croes Debiteurenbeheer met meerdere bedrijven - van kleine MKB'ers tot multinationals - delen.

Ik kan uw debiteurenbeheer verzorgen, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ik adviseer u graag om het aantal openstaande facturen tot een minimum te beperken. Bel me eens voor een oriƫnterend gesprek!

Contact

Croes Debiteurenbeheer

Contactpersoon: Nicole Croes

Tel. 06-83168610

Diensten

Advies over debiteurenbeheer

Structurele betrokkenheid

Uitvoering credit-control

Interimopdrachten debiteurenbeheer